Bilthoven, Sanne Smid

Bilthoven, Sanne Smid
Adres: Saturnuslaan 23, 3721 SE Bilthoven
Tel: 06-43993262
E-mail: contact@sanne-smid.nl
website: www.sanne-smid.nl

Kan jij lastig de touwtjes uit handen geven? Neem je te veel taken op je schouders omdat je je wilt bewijzen of je verantwoordelijk voelt? Blijf je piekeren over de dagelijkse dingen? Ken je het verkrampte gevoel voordat je ergens aan begint uit angst dat het niet goed genoeg is en stel je de dingen daarom steeds maar weer uit? Raakt je energie op en dreig je richting burn-out te gaan?
Dan kan het goed zijn dat je last hebt van perfectionisme.

Met gezond perfectionisme is niets mis en het kan je zelfs erg veel opleveren! Het wordt pas een probleem wanneer perfectionisme geen keuze meer voor je is en je eigenlijk niet meer zonder kan. Dan kost het je waarschijnlijk meer dan dat het je oplevert en maakt het je moe, of ziek.

Tijd voor een andere aanpak!
Ik help je graag de weg naar ontspanning en plezier terug te vinden. Zodat je gezond kan blijven en weer vrijheid ervaart in het al dan niet inzetten van jouw perfectionistische kwaliteiten.
Wees welkom voor een kennismaking en om te onderzoeken of ik iets voor jou met jouw vraag kan betekenen.

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Sanne Smid (1986) en ik ben coach en trainer. Dit houdt in dat ik mensen begeleid met vraagstukken rondom uiteenlopende thema’s zoals perfectionisme, grenzen, schuld- en schaamtegevoelens, rouw, omgaan met stress, faalangst etc. Ik werk door middel van individuele coaching en ook in groepstrainingen of workshops.

Mijn manier van werken heb ik te danken aan Puur Perfectionisme en Phoenix Opleidingen in Utrecht. De instituten waar ik ben opgeleid en de professionele basis heb gelegd voor het begeleiden van mensen tijdens een veranderingstraject.

Mijn werkwijze is gelijk aan wie ik ben als persoon. Eerlijk, open en direct waar nodig. In het coachen en trainen van mensen gebruik ik invloeden uit verschillende stromingen. Dit zijn OCP (Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme) Transactionele Analyse (TA), Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Systemisch Werken, en Lichaamswerk. Daarnaast werk ik intuïtief en gebruik ik mijzelf als instrument in de ontmoeting. Ik geef je terug wat er gebeurt in onze ontmoeting en nodig je uit om te onderzoeken waarin jouw taak verscholen ligt.