Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Boxmeer, Maria van Melis (1957)

Adres: Heiveldsestraat 1a, 5835 CW Beugen / Boxmeer

Tel: 06-10674954

e-mail: info@vitalentcoaching.nl

Website: www.vitalentcoaching.nl

 Vanaf 2005 werk ik als als coach en trainer in mijn  bedrijf Vitalent Coaching.

 OCP

Ik ben erg enthousiast over de concrete doelgerichte toepassing van de OCP-methodiek en de snelle effecten hiervan. Ik wil graag meewerken aan het verspreiden van deze methodiek, zodat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden zich los te maken van het belemmerende perfectionisme-patroon. In de huidige maatschappij van prestatiedruk op het werk én in de vrijetijd zijn er veel mensen die zichzelf uitputten en onbewust voorbij gaan aan de kern van ons bestaan: leven als een ‘human being’ in plaats van leven als een ‘human doing’.

 Wie ben ik?

Geboren in een groot gezin heb ik jong geleerd zelfstandig te zijn, mezelf aan te passen én mijn eigen weg te vinden. Uiteraard ging dit met vallen en opstaan. 20 jaren heb ik met veel plezier gewerkt als personeelsmanager in zowel het bedrijfsleven als in de zorgsector. Vervolgens ben ik me verder gaan specialiseren in het coachen van medewerkers en heb 15 jaar  geleden het roer omgegooid van manager HRM naar coach/trainer.

 Coach en trainer

Inmiddels heb ik veel mensen mogen begeleiden in hun ontwikkeling, iets wat mij nog steeds fascineert en veel voldoening geeft. Coachees vinden mij een goed luisteraar, die verheldert, inspireert, stimuleert en handvatten geeft. Ikzelf typeer me als betrokken, gedreven en resultaatgericht. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk. Zo heeft de opleiding tot OCP-coach me ook weer verrijkt in professioneel en persoonlijk opzicht.  

Ben je tevreden met wie je van binnen bent, dan wordt alles anders…..

Geïnteresseerd in een nadere kennismaking? Bel of mail me voor een gratis oriënterend gesprek.

Bevrijd jezelf en anderen van perfectionisme

NIPC
Copyright © 2020 NIPC