Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Wijchen, Claudia Tammer

Tel: 06-11360303

e-mail: info@claudiatammer.nl

Mijn naam is Claudia Tammer en ik ben 45 jaar. Ik ben opgegroeid in de Randstad en in 2013 verhuisd naar omgeving Nijmegen, dit vanwege het werk van mijn man. En nu wonen wij een aantal jaar met veel plezier in Wijchen.

Mijn loopbaan tot op heden heb ik opgebouwd in diverse HR rollen bij uiteenlopende organisaties voornamelijk binnen de zakelijke dienstverlening en de techniek.

 

Mijn bijdrage lag vooral op de verdere professionalisering en ontwikkeling van deze bedrijven zowel aan de organisatiekant als op de ontwikkeling van mensen in de dynamiek binnen teams en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Dit zijn vraagstukken geweest op het gebied van persoonlijke effectiviteit, loopbaanontwikkeling, samenwerking, cultuur, vitaliteit en begeleiding van verzuim en preventie hiervan.

 

Vorig jaar heb ik de specialisatieopleiding “het ontwikkelingsgericht coachen op perfectionisme” met veel interesse gevolgd en met succes afgerond.

Recent ben ik als Perfectionisme coach gestart om mensen te begeleiden en te coachen om het patroon van perfectionisme te doorbreken en los te laten naar een leven met meer ontspanning, innerlijke rust, zelfvertrouwen en plezier, zowel op privé gebied als in het werk.

 

Wil je weten hoe ik jou concreet kan helpen neem dan contact met mij op.

Ben je werkzaam binnen een organisatie en wil je meer weten over het herkennen van de signalen en symptomen van perfectionisme, neem dan ook gerust contact met mij op.

 

Hartelijke groet,

Claudia Tammer

Bevrijd jezelf en anderen van perfectionisme

NIPC
Copyright © 2023 NIPC