Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Deurne, Jolanda Hodzelmans

Adres: Fabrieksstraat 18 K

Tel: 06-22436928

e-mail: jolanda@jenlcoaching.nl

Mijn naam is Jolanda Hodzelmans. Ik ben de “J” van J&L coaching.
Sinds 2012 heb ik een eigen bedrijf en coach ik mensen.
Loopbaanvraagstukken, vitaliteit, persoonlijke identiteit, communicatie en hulp bij een burn-out zijn allemaal terreinen die een plek vinden tijdens gesprekken in een mooie coachruimte en wandelingen in de buitenlucht. Sinds 2019 is het ontwikkelingsgericht coachen op perfectionisme daaraan toegevoegd.
De “L” in ons bedrijf is Lisette. Zij coacht mensen op het gebied van rouw en verlies in de breedste zin van het woord en richt zich eveneens op vitaliteit. We versterken elkaar waar het gaat om situaties (uit het verleden) die belemmerend werken om voortgang en ontwikkeling tot stand te brengen.
Beiden zijn we gepokt en gemazeld door het leven en kijken met een realistische blik naar de wereld.
We denken in kansen en zijn positief, kritisch opbouwend en confronterend.
Er komt gegarandeerd beweging!

 

Ik zie u graag een keer op de koffie!

Jolanda

 

Bevrijd jezelf en anderen van perfectionisme

NIPC
Copyright © 2023 NIPC