Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Eindhoven, Marianne Aarts

Wie is het ?

Al heel mijn werkzame leven werk ik als diëtist in een ziekenhuis. In de loop van de jaren ben ik me gaan specialiseren in de begeleiding en behandeling van kinderen met diverse problemen rond groei en voeding en mensen met een eetstoornis.

Het werd me duidelijk dat perfectionisme ook heel vaak een rol speelt bij het ontstaan of in stand houden van een eetstoornis. 

Nieuwsgierig geworden naar een oplossing van dit probleem kwam ik in aanraking met de OCP methodiek en ben ik de opleiding tot OCP coach gaan volgen. 

Inmiddels kom ik de volle omvang van het probleem van perfectionisme tegen bij het coachen van mensen met diverse achtergronden.  Met behulp van de OCP methodiek help ik hen weer beter in balans te komen en geniet ik mee als iemand weer lichter door het leven kan gaan. 

Als jij ook stappen wil maken om je te bevrijden van je perfectionisme wil ik je graag daarbij helpen.

Neem gerust contact op voor een kennismaking.

Adres: Sint Norbertuslaan 12, 5643 PN Eindhoven

Tel: 040-2124350

E-mail: mjh.aarts@gmail.com

Bevrijd jezelf en anderen van perfectionisme

NIPC
Copyright © 2023 NIPC