Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Jolanda Hodzelmans

Jolanda Hodzelmans heeft haar roots in het veld van onderwijs en kinderopvang. Ze is trainer, adviseur en coach en ondersteunt organisaties om een kwaliteitsslag te slaan. Ze werkt vanuit verbinding en vertrouwen en heeft oog voor de mensen. Haar coachende kwaliteiten weten altijd beweging in gang te zetten en de kwaliteiten van mensen in het volle licht te zetten. Sinds 2018 werkt ook als perfectionismecoach met de OCP-techniek wat haar in staat stelt nog meer tot de kern door te dringen en mensen echt in hun kracht te zetten.

Vanaf 2021 zal Jolanda als co-trainer naast Marcel Hendrickx bij de opleiding aanwezig zijn en opgeleid worden tot trainer in OCP- methodiek.