Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Nijmegen, Chantal Vlijm

Adres: Twaallf Apostelenweg 19, 6523 LV, Nijmegen

Tel: 06-22122986

e-mail: info@chantalvlijm.nl

website: www.chantalvlijm.nl

OCP

Perfectionisme kan je in essentie veel brengen, zoals het behalen van doelen en een mooie carrière. Perfectionisme ontstaat meestal in de kindertijd als overlevingsmechanisme. Goede prestaties verhullen vaak de problemen waar perfectionistische mensen mee worstelen. In het onderwijs zijn er steeds meer leerlingen/studenten en ook docenten die vanuit prestatiedruk en perfectionisme vast gaan lopen.

De OCP-methodiek is een concrete methodiek, waarbij we kijken naar de belemmeringen en de positieve intenties van jouw gedrag. We kijken naar jouw dagelijkse ervaringen en werken met deze gegevens.

 

Wie ben ik?

Ik ben Chantal Vlijm.
Moeder van twee kinderen en sinds 1999 werkzaam in het onderwijs.
Als docent en lid van het zorgteam bij een school voor voortgezet onderwijs zag ik, dat een onbezorgd leven voor veel kinderen en jongeren niet vanzelfsprekend is.

De laatste jaren kom ik steeds meer klachten tegen die gerelateerd zijn aan prestatiedruk en perfectionisme. Op zoek naar een juiste methodiek om hier met jongeren en volwassenen mee aan de slag te gaan, heb ik in 2018 de opleiding tot ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme (OCP) gevolgd. Ik ben opgeleid om zowel kinderen als volwassenen hierin te coachen.

 

Coach en begeleider

Tijdens de opleiding tot OCP-coach, heb ik als perfectionist ervaren hoe de OCP-methodiek je kan helpen om uit het ongezonde patroon te komen en de positieve intentie van perfectionistisch gedrag te omarmen.

In 2019 heb ik besloten om mij volledig te kunnen richten op de begeleiding van kinderen/jongeren en hun ouders. Vanuit een eigen praktijk voor coaching en remedial teaching.

Geïnteresseerd in de methodiek of een nadere kennismaking? Bel of mail me vrijblijvend voor een oriënterend gesprek.

Bevrijd jezelf en anderen van perfectionisme

NIPC
Copyright © 2021 NIPC