Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Doelstelling Opleiding

Doelstelling van de opleiding is coaches te specialiseren in perfectionisme.

Door toepassing van de OCP© methodiek kunnen zij mensen helpen om zichzelf te bevrijden van dit belemmerend patroon.

Na het volgen van de opleiding kunnen zij zich aansluiten bij het netwerk van OCP coaches en zo bijdragen aan de verdere ontwikkeling van instrumenten en toepassingen om  perfectionisme in de maatschappij een halt toe te roepen.

Op deze manier willen we een concrete bijdrage leveren aan de omgeving waarbinnen deze cliënten leven.  Door hen te helpen zich te bevrijden, stoppen we tenminste op die plek het doorgeven van het patroon.  Het is alsof we een ziektevirus behandelen bij een aantal patiënten, waardoor ze zelf genezen en het virus ook niet meer kunnen doorgeven aan anderen. Meer nog: iemand die zich bewust geworden is van het patroon dat hem/haar jaren gestuurd heeft en zich daarvan bevrijd heeft, wordt vaak op zijn of haar manier een “bevrijder” van anderen die met het patroon kampen.

 

Om de kwaliteit van feedback te bewaken, worden maximaal 16 deelnemers toegelaten