Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Informatiebijeenkomsten

Vanwege Corona maatregelen zijn er voorlopig online informatie bijeenkomsten

Als je interesse hebt voor de opleiding, nodigen we je graag uit voor een gratis Skype/teams/zoom gesprek en/of de informatiebijeenkomsten die gepland zijn.

Je krijgt daar een duidelijk zicht op wat de opleiding kan bieden. Zo wordt o.m. stilgestaan bij het patroon perfectionisme, hoe het ontstaat, de symptomen en de effecten.

Verder krijg je een zicht op de door Marcel Hendrickx  ontwikkelde "bevrijdingsmethodiek " en tevens komen al je vragen aan bod die hij zelf beantwoordt!

Voor een afspraak kun je mailen naar info@puurperfectionisme.nl of te bellen naar 06-22436928 om een intakegesprek vast te leggen en/of een link voor de informatiebijeenkomst te ontvangen.

De vastgelegde data zijn:

2 februari 2021  19.00-21.00 uur
26 februari 2021 19.00-21.00 uur
18maart 202119.00-21.00uur
Meld je aan via info@puurperfectionisme.nl en je krijgt een link om deel te nemen.