Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Trainers

Marcel Hendrickx

Marcel is NLP-trainer en coach. Hij is in zijn coachingpraktijk reeds jaren bezig mensen te helpen zich te bevrijden van de nadelige effecten van het patroon. Hij heeft aan de lijve ondervonden wat dit patroon met iemand kan doen, zowel lichamelijk als relationeel . Hij voelt zich ondertussen grotendeels bevrijd en toch zijn er af en toe nog restjes van de symptomen die de kop opsteken. Hij is bijzonder gemotiveerd om zijn kennis en kunde over te dragen naar de studenten.

Ruud Hooiveld

Ruud is oprichter van het Nederlands Instituut voor Perfectionisme Coaching en is naast een bevlogen trainer en coach ook de drijvende kracht achter het NIPC. Inmiddels heeft hij al vele cliënten van het schadelijke patroon van Perfectionisme kunnen bevrijden.
Vaak krijgt hij van studenten en coachees feedback over zijn warme en betrokken houding. Daarbij staat respect voor het individu centraal waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen en zich open kunnen stellen.

Kees Stokkel

Kees is Psycho-somatisch fysiotherapeut en OCP coach. hij heeft zich gespecialiseerd in burn-out. Hij laat je kennismaken met de effecten van perfectionisme op ons lichaam en onze geest.

Bevrijd jezelf en anderen van perfectionisme

NIPC
Copyright © 2020 NIPC