Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Opleiders

Het NIPC is een netwerk waar perfectionisme coaches zich verenigen en gezamenlijk expertise delen en ontwikkelen. Het NIPC heeft een kerngroep die de dagelijkse belangen behartigt en vragen beantwoord.

Marcel Hendrickx is als grondlegger van de OCP Methodiek nauw betrokken bij ons netwerk. Tot nu toe werden de opleidingen voor perfectionisme coaches verzorgd door het NIPC. Vanaf 21 januari 2021 verandert dat en wordt de opleiding verzorgd door een aparte organisatie: Puur Perfectionisme; opleiding en ontwikkeling.
NIPC blijft de naam van het netwerk voor de gecertificeerde perfectionisme coaches.

Voorlopig vindt u op deze website de informatie die u nodig heeft voor actuele informatie en data van zowel het netwerk als ook de opleiding.

Klik hieronder voor meer informatie.

 

Marcel Hendrickx

Klik hier voor meer informatie

Lees verder

 

Jolanda Hodzelmans

Klik hier voor meer informatie

Lees verder

 

Erik Scholten

Klik hier voor meer informatie

Lees verder