Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Harlingen, Mandy Braet

www.mandybraet.nl

Tel: 06-15959467

e-mail: info@mandybraet.nl

Zeg me dat ik oké ben!
Alleen al deze zin heeft mij enorm geraakt.

Als coach en ervaringsdeskundige, ervaar ik als geen ander dat het in deze hectische tijd, waarin de maatschappij hoge eisen stelt, extra lastig is om je drang naar perfectionisme beheersbaar te houden.

Herken jij een enorme drijfveer? Leg je de lat vaak heel hoog?
Ben je een kei in het alle ballen hoog houden? Maar ervaar je deze kwaliteiten (steeds vaker) als een enorme druk? Heb jijzelf of heeft jouw omgeving last van jouw patronen van perfectionisme?

Als perfectionisme (steeds vaker) een belemmering voor je is in je functioneren, als het jouw wens is om bevrijd te worden van deze belemmerende patronen, weet dan dat het ook anders kan!  Verlang jij naar meer rust en oprecht genieten van het zijn in het hier en nu?!

Dan neem ik je graag mee in OCP Coaching. (Ontwikkelingsgericht Coachen op Perfectionisme)
Een methodiek die helpend gaat zijn om meer sturing te geven en in het vinden van balans die de druk van perfectionisme je oplegt.
Bij perfectionisme heeft het cognitieve brein meer plek ingenomen dan het emotionele brein. Dus meer denken dan handelen vanuit je gevoel.
Heb jij de wens om meer te handelen vanuit je gevoelswereld, dan zal Ontwikkelingsgericht Coachen op Perfectionisme een openbaring voor je zijn.

Middels de OCP methodiek, kun je leren om de vaste patronen in je onderbewustzijn in plaats van dwingend en hinderlijk te ervaren, samen te laten werken voor een prettige balans.
Vanuit verstilling  de sturende delen in je onderbewustzijn op een andere manier leren aansturen en laten zijn, geeft ruimte voor zelfliefde, rust, bewustwording en 100% jezelf zijn!

Gun jezelf deze ervaring en al het moois dat hieruit voort gaat komen, want jij bent oké!

Ervaren dat ook jouw altijd maar voortdenderende sneltrein, kan vertragen en kan transformeren tot een krachtige stoomtrein waarin je 100% jezelf kan zijn en je weer bewust met volle teugen kan genieten van al het moois om je heen.
Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken.


Hartelijke groet,
Mandy

Bevrijd jezelf en anderen van perfectionisme

NIPC
Copyright © 2023 NIPC