Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Videos

De kracht van kwetsbaarheid
Een positief verhaal. Kwetsbaarheid als alternatief voor perfectionisme.

How to make stress your friend

Geloof in jezelf
Je moet je even voorstellen dat je moet optreden als pianiste en je beseft, terwijl de dirigent er in vliegt en het publiek luistert, dat je het verkeerde concerto hebt geoefend. Een ramp. Kijk naar haar gelaat. Kijk naar de interactie. Het is een machtig voorbeeld om te vertrouwen op je onbewuste vermogens. Je kunt het.

Je lichaam is niet perfect
Worden we niet allemaal beïnvloed door zogenaamde perfecte lichamen?

Alles over hebben voor iemand
Wat moeten we hier nu van denken? Een applaus omdat je alles over hebt voor een ander? Of is het je valkuil niet op je eigen grond te kunnen staan? of beiden?

Opgroeien en het vrije kind koesteren
A short film about growing up, living your dreams and always remaining a child.

Wat zou je veranderen aan je uiterlijk?
Heel duidelijk te zien hoe het vrije kind niet meer aanwezig is bij de volwassenen die deze vraag krijgen voorgeschoteld.

Doen is de beste manier van denken

I had a black dog
Filmpje over depressie en de gevolgen ervan.  Met een boodschap van hoop.

Bevrijd jezelf en anderen van perfectionisme

NIPC
Copyright © 2023 NIPC