Hillegom, Sylvia van Wonderen

Adres: Piet van Damlaan12, 2182 NM, Hillegom (grens Noord/Zuid-Holland)

Tel: 0615080931

e-mail: sylviavwn@outlook.com

website:www.tomakesense.nl

toMakeSense Coaching & Training

Na ruim 30 jaar werkzaam in de Marketing in het bedrijfsleven was er ruimte voor een andere richting en sinds 2010 begeleid ik met veel plezier mensen in hun loopbaan. 

Eind 2017 kwam Perfectionisme coaching op mijn pad. Ik werd hierdoor direct geraakt en bij nadere kennismaking met deze coachmethode werd ik zeer enthousiast.

Waarom?

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe zwaar de druk is van je eigen perfectionistische gedrag. Het nooit goed genoeg… en dat belemmert je in wat je wilt bereiken.

Het besluit om de opleiding OCP-coaching (Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme) te gaan volgen, was snel genomen. 

De OCP methode heeft een unieke benadering en biedt uitkomst.
De methode is geschikt voor iedereen die de lat te hoog legt, daar stress van ondervindt, die onzeker is over wat een ander ervan vindt en druk voelt dat dingen moeten, dat je geen keus hebt. Dat voelt heel zwaar en het saboteert je in je ambities en in alles wat je dagelijks doet. 

Door OCP- coaching ga je het perfectionisme patroon loslaten.

Je gaat de vrijheid voelen om jezelf te kunnen zijn en maakt keuzes vanuit willen, in plaats van moeten. Je gaat je ambities waarmaken zoals jij dat wilt.

Een prachtige methode, die ook mij veel heeft gebracht, vooral rust om te willen en je goed te voelen, ook al is het niet perfect. Lees er meer over op mijn website.

Even samen verder…? Neem gerust vrijblijvend contact op.